Diğer
Yaşam
Kavruldukça tohumun kabuğu gevrekleşiyor, tohumdan kolaylıkla ayrılıyor ve tohumun rengi kremden açık karamele dönüşüyor; kavurma işlemi sadece tohumların rengini değiştirmekle kalmıyor, aynı zamanda lezzetini de artırıyor.
Politika
Spor
Gündem
"Çocuğu cezaevinde “mülakat” adı altında görüşmeye çağıranlar kimlerdir?"
Ekonomi
Polis, motosikletle kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı
"Ankara Adalet Sarayı, sadece bir bina olmanın ötesinde, yargı hizmetlerinde kaliteyi ve erişilebilirliği artıracak, vatandaşlarımızın adalete erişimini kolaylaştıracak"
Sarı-kırmızılılar ilk hamleyi Barış Alper Yılmaz için yaptı
Dünya
Rapor, bu ihtimali "giderek artan bir tehdit" olarak nitelendirdi
Daha Fazla
© Tüm hakları saklıdır.